Το δεύτερο κύμα του κοροναϊού σαρώνει τον κόσμο, με την πανδημία να έχει «πληγώσει» σε μεγάλο βαθμό και τον αθλητισμό. Όλες και περισσότερες ομάδες εμφανίζουν κρούσματα σε όλα τα αθλήματα καθημερινώς.
Όπως έγινε γνωστό, θετικός στον κορoναϊού είναι και ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λουίς Σουάρες. Ο επιθετικός των «ροχιμπλάνκο» που βρίσκεται στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 στα τελευταία τεστ, έχοντας ήδη τεθεί σε καραντίνα.
Ο 33χρονος θα περάσει από νέα τεστ μέσα στην εβδομάδα, με την παρουσία του στο ντέρμπι της La Liga απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα, να κρίνεται σχεδόν απίθανη.

- Αποθέωση Μονέκε σε Βεζένκοφ: «Εκτός από τον Σάσα, δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κανέναν πάνω από μένα στη θέση μου»
- Επιβεβαιώθηκε η πρώτη επίθεση από έδαφος χώρας του Κόλπου – Πύραυλοι από το Μπαχρέιν εκτοξεύτηκαν στο Ιράν
- Μετρό: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Κυριακή λόγω έργων – Δείτε τις αλλαγές αναλυτικά






