Διακόσιες ημέρες έχει συμπληρώσει η Βρετανία από το αρχικό lockdown που είχε επιβάλει ο Μπόρις Τζόνσον στις 23 Μαρτίου και τώρα ο Βρετανός πρωθυπουργός ετοιμάζεται να πάει στη Βουλή και να ανακοινώσει νέα αυστηρά μέτρα.
Θα αποφύγει το καθολικό lockdown, ωστόσο το ζήτημα είναι αν θα επαναλάβει τα ριζικά μέτρα του περασμένου Μαρτίου.
Στην κεντρική Σκοτία ήδη οι παμπ και τα εστιατόρια έχουν κλείσει για δυο βδομάδες, τα ίδιο αναμένεται να συμβεί και τη βόρεια Αγγλία και τα Μίντλαντς.
Ο ιατρικός σύλλογος ζητά να μην επιτρέπονται συναθροίσεις μεταξύ ανθρώπων πάνω από δυο διαφορετικά νοικοκυριά και οι μάσκες να είναι υποχρεωτικές τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους.

- Κάτοικοι της Κυψέλης για ζημιές από τα έργα για το Μετρό: «Δεν θα πληρώσουμε την κατασκευή του Μετρό με τις ζωές μας»
- Το φρούτο που λειτουργεί ως φυσικό «Viagra» – Πώς συμβάλει στη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων των ανδρών
- Χαλαρές στιγμές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η βουτιά του Greek Freak σε καταγάλανα νερά (vid)







