Η Ρωσία πραγματοποίησε σήμερα με επιτυχία τη δοκιμαστική εκτόξευση ενός υπερηχητικού πυραύλου κρουζ Τσίρκον (Zircon) στη Θάλασσα του Μπάρεντς, δήλωσε ο επικεφαλής των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στον πρόεδρο της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, που γιορτάζει σήμερα τα 68α γενέθλιά του.
Συνομιλώντας με τον Πούτιν μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Βαλέρι Γκερασίμοφ, αρχηγός του γενικού επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε πως η δοκιμαστική εκτόξευση έγινε από το πλοίο «Ναύαρχος Γκόρσκοφ», που βρίσκεται στη Λευκή Θάλασσα.
Ο Πούτιν έχει δεσμευτεί να ενισχύσει τη στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας στην Αρκτική.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- «Πάμε μια βόλτα;»: Μάρω Κοντού: Ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός που την αποκαλεί «μαμά» μέχρι σήμερα
- Αμάνθιο Ορτέγα: Ο ιδρυτής των Zara «αγοράζει» τον πλανήτη – Στα 25 δισ. η ακίνητη περιουσία του
- Υπόθεση πρώην αστυνομικού της Βουλής: Εισαγγελική πρόταση για καταδίκη και της μητέρας για βιασμό και κακουργήματα σε βάρος ανηλίκων






