Πόνεσαν τα μάτια μας με όσα είδαμε στο παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε διαγωνισμό λαθών και να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις.

Δύο ομάδες, που παρουσιάστηκαν αδιάφορες στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου και μοιραία το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τις βρήκε κολλημένες στο 0-0.

Ένα παιχνίδι που απλά έγινε για να γίνει, με τις δύο ομάδες να κάνουν αγγαρεία. Ένα από τα χειρότερα ματς των πλέι άουτ, με τον Βόλο και τη Λαμία να παίρνουν από έναν βαθμό. Οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 31, ενώ από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας τους 32.

Κάκιστο θέαμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον Βόλο κατά διαστήματα να είναι ανώτερος από τη Λαμία, χωρίς όμως να φτιάξει τις μεγάλες φάσεις στα καρέ του Θεοδωρόπουλου και χωρίς να καταφέρει να πετύχει το γκολ της νίκης. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα έγινε στο 12’, όταν ο Τσαούσης έκανε τη συρτή σέντρα, αλλά ο Μάντζης από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 30’ ο Βόλος απείλησε ξανά και πάλι με τον Μάντζη.

Ο Γκουαρατσένα βρήκε τον συμπαίκτη του στην μικρή περιοχή της Λαμίας, ο επιθετικός του Βόλου έκανε το βολ πλανέ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Η ίδια – τραγική – εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βόλο να πιέζει κυρίως από τα πλάγια.

Οι δύο καλύτερες στιγμές στην επανάληψη όμως άνηκαν στην Λαμία. Στο 57’ ο Σάλιακας έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Καραγκιόζης μπλόκαρε, ενώ στο 64’ ο Βιγιάλμπα έκανε το γυριστό, αλλά ο Τσοκάνης έδιωξε με το κεφάλι. Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε διαγωνισμό λαθών, με τον τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κατσικογιάννη να τις βρίσκει στο 0-0.

Bόλος (Σ. Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημοπουλος (46′ Μπαλογιάννης), Τσαουσης, Μαξ, Τσκοκανης, Κυζιριδης (53′ Ζοάο), Μουνιθ, Γκουαροτσενα, Μαντζης.

Λαμία (Γ. Πετράκης): Θεοδωροπουλος, Σκόνδρας, Βυντρα, Αντετζο, Βαντερσον, Μπεχαρανο, Δημουτσος (45+2′ Νιασέ), Ρομανιτς, Βιγιαλμπα (70′ Αραβίδης), Σαλιακας, Σασί.