Στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση.
Ο κ. Κούγιας σημείωσε πως έχουν διαρρεύσει στοιχεία από τη δικογραφία που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, όπως η τοξικολογική εξέταση της 10χρονης, που έδειξε ότι στην άτυχη Μαρκέλλα δόθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών.
«Αυτά με οδηγούν να υποψιάζομαι ότι, όσον αφορά την απαγωγή, δράστις είναι η 33χρονη. Όσον αφορά αυτά που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ότι έγιναν, θα πρέπει να συνδυάσεις το μακιγιάζ, τα ναρκωτικά και την προσπάθεια να εξαφανιστούν στοιχεία και να υποψιάζεσαι ότι η γυναίκα αυτή οπωσδήποτε απήγαγε το κοριτσάκι και συμμετείχε σε ότι έγινε εις βάρος του παιδιού».
Ο ίδιος σημείωσε πως η δράστις δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή καθώς φοβάται για τη ζωή της.
«Φοβάται για τη ζωή της ή φοβάται να αποκαλύψει γιατί κάποιοι σημαντικοί κρύβονται σε κυκλώματα παιδεραστίας».
Κλείνοντας ο κ. Κούγιας έδωσε μια υπόσχεση.
«Θα σας δώσω μια υπόσχεση. Η πολιτική αγωγή θα ζητήσει ειδικές ανακριτές πράξεις. Δε θα διστάσουμε να κάνουμε έρευνα πολλών μηνών».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Αλ. Κούγιας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση MEGA:

- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διώξεις κατά τεσσάρων «γαλάζιων» βουλευτών – Επιχείρηση υποβάθμισης από το Μαξίμου, πυρά της αντιπολίτευσης κατά Μητσοτάκη
- Μπάρμαν σε ξενοδοχείο της Κω κατηγορείται ότι μέθυσε ανήλικη και ασέλγησε σε βάρος της σε παραλία
- Κατερίνα Παπακώστα για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι αθώα, ζητώ άμεση εκδίκαση – Θα θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές»







