H σύγχρονη τάση επιθυμεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου, και συγκεκριμένα το ταμπλό να απαρτίζεται από οθόνες που παραπέμπουν σε τάμπλετ.Η Nissan φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη. Όπως αναφέρει, μπορεί, οι υπερβολικά μεγάλες οθόνες να τραβήξουν την προσοχή των επισκεπτών σε εκθέσεις αυτοκινήτων, οι αυτοκινητοβιομηχανίες που εργάζονται για τη δημιουργία των οχημάτων επόμενης γενιάς, έχουν στο μυαλό τους και άλλα πράγματα.

Όπως η περίπτωση του μοντέλου της, Nissan Ariya Concept, που δίνει μια διαφορετική πρόταση στην ανάπτυξη της οθόνης. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Nissan με αυτόν τον τρόπο δίνουν  μέσω του νέου ηλεκτρικού του μοντέλου μια νέα αισθητική που αποτυπώνεται από την καμπυλοειδή διπλή οθόνη που θυμίζει κύμα.

«Προφέρει την αίσθηση του «ορίζοντα» σε όλο το αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με το διάκοσμο από τις πόρτες,  μέχρι το πίσω μέρος της καμπίνας.» συμπληρώνουν ενώ, η οριζόντια “κυματοειδής” απεικόνιση στην καμπίνα του Ariya Concept, είναι ειδικά προσαρμοσμένη για το ανθρώπινο μάτι.