Η πανδημία του κοροναϊού οδήγησε στην ακύρωση της φετινής διοργάνωσης της Eurovision για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού, γεγονός που φυσικά απογοήτευσε τους χιλιάδες fans του θεσμού.

View this post on Instagram

? Tomorrow our super song #SUPERG!RL is also released on #Spotify! ??18:00/??19:00 ? #ESC2020 #Eurovision #Greece #ERT

A post shared by Stefania (@stefania_) on

Eurovision από το σπίτι

Μετά από απαίτηση χιλιάδων fans η EBU πήρε τελικά την απόφαση να διοργανώσει έναν ιστορικό online «τελικό» με τους καλλιτέχνες να τραγουδούν από το σπίτι τους, χωρίς να βαθμολογούνται.

Έτσι το «μένουμε σπίτι» πυροδότησε την ιδέα να γίνει για πρώτη φορά ένας ιστορικός ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού μέσα από online μετάδοση, με όλους τους καλλιτέχνες να τραγουδούν τα κομμάτια τους από το σπίτι τους.

Παρουσίαση από το σπίτι!

Το τραγούδι SUPERGΙRL έχει διαγράψει ήδη εξαιρετική πορεία αφού έχει σκαρφαλώσει στο Top50 των iTunes σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, μετράει 3.000.000 προβολές στο Youtube και σε πρόσφατη ψηφοφορία στο επίσημο site της δημόσιας Ισπανικής τηλεόρασης βρέθηκε στην 2η θέση από τις 43 χώρες στις προτιμήσεις του κοινού.

View this post on Instagram

OMG FINALLY I can confirm the rumours that have been going around for a while now: YESSS I will proudly represent my country GREECE in the Eurovision Song Contest 2020 in Rotterdam!! It’s so crazy to realize that this dream has actually come true!! Many thanks to ERT for giving me this opportunity! I hope to make my fellow Έλληνες and also all Nederlanders so proud! I will go for it 100% and I will not let you down!! ? ••• Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!! ? ••• #ESC2020 #Eurovision #Greece #ERT #SUPERG!RL

A post shared by Stefania (@stefania_) on

«Σε ευχαριστώ @dimitriskontopoulos που με κάλεσες στο #Qsessions. Δεν είχα φανταστεί ποτέ οτι η πρώτη φορά που θα τραγουδούσα το SuperG!rl θα ήταν κάτω από αυτές τις καταστάσεις. Αλλά μην ξεχνάτε … τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει κάτω… που λένε και οι στίχοι του “SUPERGIRL”», έγραψε η Στεφανία Λυμπεράκη στο Instagram

Ακούστε το εδώ