Να σταματήσουν να βρίσκουν δικαιολογίες προκειμένου να σπάσουν την απαγόρευση κυκλοφορίας κάλεσε τους Έλληνες ο Νίκος Χαρδαλιάς στην κυριακάτικη ενημέρωση της επιτροπής για τον κοροναϊό του Υπουργείο Υγείας.

«Είναι πολύ σημαντικό όλοι να αφήσουμε τις δικαιολογίες», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αποκαλύπτοντας πως την περασμένη Παρασκευή ως εκ… θαύματος «έσπασαν» τα τηλέφωνα από πολίτες ήθελαν άδεια μετακίνησης γιατί… είχαν χαλάσει υδραυλικά στα εξοχικά τους.

«Βαδίζουμε σε μια λεπτή κόκκινη κλωστή και οποιαδήποτε λάθος επιλογή μπορεί να έχει ολέθριες επιπτώσεις. Κάθε ημέρα που μένουμε σπίτι, μας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα» είπε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ξεχάστε την έξοδο το Πάσχα

Σε ό,τι αφορά στις… επιθυμίες κάποιων για έξοδο το Πάσχα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως είχε κάνει και το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως δεν τίθεται ζήτημα μετακίνησης σε κανέναν.

«Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σημειώνοντας πως δεν γίνεται να μιλάμε για κάτι τέτοιο από τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.