Και το δικαίωμα στο όνειρο συνεχίζεται για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον μαραθώνιο της Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Μπερνάρ Λαμουσί πέρασε απόψε από την έδρα της Κάρντιφ (0-1) χάρη στο γκολ του Τιάγκο Σίλβα (49΄) και συνεχίζει την καταδίωξη για τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι στους 59 βαθμούς έπειτα από 35 αγωνιστικές. Πρώτη είναι η Γουεστ Μπρομ που νικώντας απόψε την Πρέστον (2-0) ανέβηκε στους 69. Δεύτερη όμως είναι η Λιντς με 62 και αύριο βράδυ δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Μιντλεσμπρο που δίνει μάχη για την σωτηρία της.

Καταλαβαίνει κανείς ότι το αποτέλεσμα της ομάδας του Μπιέλσα θα έχει καθοριστική σημασία για την συνέχεια, αν και απομένουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές (το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 46). Από την Τσάμπιονσιπ ανεβαίνουν απευθείας οι δύο πρώτοι. Και ανεβαίνει και ένας ακόμη μέσω πλει-οφ. Ο τρίτος της βαθμολογίας παίζει με τον έκτο, ο τέταρτος με τον πέμπτο και οι δύο νικητές έναν «τελικό» για την άνοδο που επί της ουσίας κοστολογείται 170 εκατ ευρώ: Όσο και το μικρότερο έσοδο από το ακριβότερο τηλεοπτικό συμβόλαιο στον κόσμο.

Η Νότιγχαμ πέρασε έναν δύσκολο Φλεβάρη. Κυρίως διότι είχε δύο σοκαριστικά αποτελέσματα στην έδρα της. Την ήττα από την 18η της βαθμολογίας Τσάρλτον (0-1). Και την λευκή ισοπαλία με την (12η) ΚΠΡ. Αυτοί οι πέντε χαμένοι βαθμοί θα μπορούσαν να την είχαν σήμερα στο +2 από την Λιντς. Όπως και να έχει το αποψινό «διπλό» αλλάζει τα πράγματα αρκετά. Η Κάρντιφ έτρεχε ένα αήττητο σερί εννέα αγωνιστικών στην έδρα της. Και στις 15 Μάρτη υποδέχεται τη Λιντς.

Στα άλλα ματς της βραδιάς η Χάντερσφιλντ επικράτησε με 2-1 της Μπρίστολ και η Λούτον με το ίδιο σκορ της Μπρέντφορτ. Με 2-1 νίκησε και η ΚΠΡ την Ντέρμπι Κάουντι.