H κατοικία στην οποία διέμενε από τον Οκτώβριο 2019 η 28χρονη συνεργός του «Τοξοβόλου» που συνελήφθη προ 12 ημερών στην Αγία Παρασκευή, εντοπίσθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, το απόγευμα της Κυριακής στα Σεπόλια.

Η ΕΛ.ΑΣ. εστιάζει το ενδιαφέρον της στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρέθηκε στο διαμέρισμα αλλά και στο κινητό εν λειτουργία της 28χρονης  προκειμένου ίσως να αντληθούν στοιχεία για τα μελλοντικά σχέδια της νέας ένοπλης ομάδας στην οποία υπολογίζεται ότι συμμετέχουν αλλά 5-7 ακόμη άτομα.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκτιμούν ότι μετά από την ληστεία στην Ερυμάνθεια Αρχαΐας κι άλλη μια πιθανόν στην Αγία Παρασκευή που σχεδίαζαν οι ένοπλοι, θα άρχιζαν κύκλο επιθέσεων με βόμβες και ίσως χρήση όπλων κυρίως εναντίον αστυνομικών στόχων, δικαστικών κλπ.

Παραμένει όμως ζητούμενο αν οι ένοπλοι είχαν προμηθευθεί εκρηκτικά και άλλο οπλισμό – πέρα από αυτόν που βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή- σε κάποια άγνωστη γιάφκα ή αυτό αποτελούσε μια από τις επόμενες κινήσεις τους.