Ο ΟΦΗ αν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκε 4-0, με την υπόδειξη των δύο πέναλτι να είναι καθοριστική.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε για τις πιθανότητες της ομάδας του να μπει στα πλέι-οφ, τονίζοντας ότι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο παραδόθηκαν, έπειτα από την υπόδειξη των δύο πέναλτι από τον διαιτητή Φωτιάδη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δυο διαφορετικά ημίχρονα, ένα πρώτο που η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική, είχαμε καλή οργάνωση, προσπαθήσαμε να έχουμε τις στιγμές μας, ένα 2ο ημίχρονο τελείως διαφορετικό παρόλα που ξέραμε ότι τα πρώτα 15 λεπτά θα ήταν σημαντικά για την έκβαση του αγώνα, όταν το σκορ έγινε 2-0 και μετά 3-0, το ματς τελείωσε, εμείς από αύριο θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Ένα ματς που έρχεται με αρκετό ενδιαφέρον για εμάς, κρατάμε κάποια πράγματα από το πρώτο ημίχρονο και πρέπει να διορθώσουμε κάποια από το 2ο μέρος.

Σίγουρα είναι η στιγμή του πέναλτι που καθορίζει την έκβαση του αγώνα και η αλλαγή του σχηματισμού δεν μας βοήθησε τόσο πολύ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εμείς από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο ματς.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα να πεισμώσουμε αλλά δικαιούμαστε να πάρουμε πράγματα φέτος και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είναι θέμα η προσπάθεια που γίνεται να πάρουμε στο τέλος αυτό που αξίζουμε».