Η δουλειά έγινε για άλλη μια φορά στην Τούμπα. Η «εξυγίανση» στα καλύτερα της, με τον διαιτητή Φωτιάδη να «ξελασπώνει» τον ΠΑΟΚ και με δυο πέναλτι – δώρο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να ανοίγει τον δρόμο στον Δικέφαλο για μια άνετη νίκη με 4-0 κόντρα στα «δεύτερα» του ΟΦΗ.

Το «σύστημα» τα πηγαίνει περίφημα και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο «κατόπι» του Ολυμπιακού, με τον ρέφερι του ματς να κάνει αυτό που πρέπει και να «τελειώνει την υπόθεση – νίκη μέσα σε λίγα λεπτά, πως αλλιώς, από την άσπρη βούλα.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του βορρά συνάντησε πολλές δυσκολίες στο πρώτο μέρος από τη δεύτερη ομάδα των Κρητικών, πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση, όμως στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Φωτιάδης.

Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα, μετά το «χρυσό» γκολ του Χασάν στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό έδωσε δώρο δυο πέναλτι (50′, 59) στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, διευκολύνοντας την να «κλειδώσει» το τρίποντο και να μην μπει σε επιπλέον μπελάδες.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Άκπομ δις, ενώ ακόμα σκόραραν οι Λάμπρου και Ντάγκλας Αουγκούστο, με τον Δικέφαλο ετσιθελικά να μένει στο «κυνήγι» του Ολυμπιακού και στο -2 από την κορυφή.

ΠΑΟΚ (Αμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς (74’ Αουγκούστο, Εσίτι (46’ Μαουρίσιο), Ελ Καντουρί (46’ Λημνιός), Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν Νάστος, Βαφέας, Γιαννούλης (80’ Περδίκης), Βίκτορ, Στάικος, Νέιρα (46’ Ναμπί), Σεμέντο, Βαζ (82’ Νοικοκυράκης), Μάνος.