Το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/1) σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα πάνω από την πλατεία Λαού.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που μεταδίδει το lamiareport.gr, η σορός ανήκει σε γνωστό εξαρτημένο άτομο, 36 ετών.
Οι δικοί του τον είχαν δει τελευταία φορά το απόγευμα της Δευτέρας και όλα δείχνουν ότι κατέφυγε στο συγκεκριμένο μέρος για να πάρει τη δόση του.
Πιθανότατα να άναψε κάποια κεριά για να ζεσταθεί αλλά τον πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Σημειώνουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2018, είχε βρεθεί σε διπλανό οίκημα νεκρός ένας άλλος χρήστης ναρκωτικών, Ρομά πατέρας έξι παιδιών.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο:

- Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Επτά ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για στημένους αγώνες
- Πόσο χρονών είναι το Σύμπαν; – Τα τρία στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία του «κοσμικού ρολογιού»
- Θλίψη για τον άδικο θάνατο της Μαρίας Λαδά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ποια ήταν η αγωνίστρια που πάλευε για την αξιοπρέπεια στη ζωή






