Τι και αν προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου (40-60); Η ΑΕΚ είδε τους κόπους 30 λεπτών να εξαφανίζονται στο τέταρτο δεκάλεπτο σε χρόνο dt, και την Λάρισα να την πιέζει μέχρι το τέλος, σε ένα ματς πάντως που η Ένωση νίκησε με 86-76 στο κλειστό της Νεάπολης για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κορυφαίος του παρκέ για την Ένωση ο Κιθ Λάνγκφορντ με 28 πόντους και 6/6 δίποντα.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε εξαιρετικό μομέντουμ  στο πρώτο ημίχρονο, με τους ξένους του Παπαθεοδώρου να αποδίδουν καλό μπάσκετ και να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στην ομάδα του Αγγέλου.

Το 9-24 του πρώτου δεκαλέπτου μιλάω από μόνο του, με την Ένωση να έχει σε καλή μέρα τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος την ανέβασε επίπεδο στο μπροστά μέρος του παρκέ. Με τον Ρέι, ο οποίος είναι υπ’ ατμόν, η Ένωση ξέφυγε με 18-32, ενώ ο Γιαννόπουλος αργότερα με ένα δίποντο έκανε το 24-37.

Ο Λάνγκφορντ πήρε και πάλι το όπλο, ανέλαβε πρωτοβουλίες και ήταν η αιτία για να κλείσουν οι Κιτρινόμαυροι το ημίχρονο με 15 πόντους προβάδισμα (33-48).

Ο Χρυσικόπουλος ήταν το στήριγμα του Αμερικανού γκαρντ στο 3ο δεκάλεπτο, διάστημα που σιγά σιγά βρήκε τον Παπαντωνίου να αποκτά επιθετικό ρυθμό.  Η Ένωση πάντως είδε και πάλι τους παίκτες της να κερδίζουν διαφορά,  με τον Μαυροειδή να σκοράρει για το +20 της ομάδας του (40-60).

Εκεί κάπου υπήρχε και η σχετική χαλάρωση από την ΑΕΚ, η Λάρισα ούσα στο δεκάλεπτο πίσω με 15 ανέβασε ταχύτητα και με τον Χίκι και τον Παπαντωνίου έριξε την απόσταση αρχικά στους 8 πόντους (60-68).

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να αντιδράσουν, αλλά ο Χάρις έστειλε το ματς στο 65-71. Εκεί μίλησε η προσωπικότητα των αθλητών της ΑΕΚ, με τον Λάνγκφορντ να παίρνει την ομάδα του στις πλάτες του και να φτάνει το παιχνίδι εκ νέου στις παρυφές των 10 πόντων (71-81).

Οσο και να προσπάθησε ο Παπαντωνίου (τρίποντο για το 76-84) το ματς δεν είχε γυρισμό με την ΑΕΚ να πετυχαίνει μία ακόμα νίκη στην Basket League.