Απ’ όλα… μέσα, έχει το πλούσιο αστρολογικό μενού της σημερινής Πέμπτης, καθώς το τρίγωνο Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας δίνει ευκαιρίες να ξεχάσουμε για λίγο τα πιεστικά θέματα της καθημερινότητας, συναντώντας αγαπημένους, κι άλλους που θα παίξουν ρόλο στις εξελίξεις σε θέματα που μας καίνει.

Παράλληλα θα βρούμε τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, αλλά και την έμπνευση που χρειαζόμαστε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάποιες καταστάσεις.

Ρομαντισμός, συναίσθημα και εξομολογήσεις καρδιάς περιμένουν τα ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου.

Από την άλλη, η  Αφροδίτη στον Αιγόκερο καθώς  τριγωνίζεται με τον Ουρανό στον Ταύρο επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε αισθηματικά και οικονομικά. Είναι πιθανό να μπούμε στη διαδικασία να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες, όπως επίσης και να κάνει απρόσμενα την εμφάνισή του στη ζωή μας κάποιος που θα ανατρέψει τα δεδομένα μας.

Επηρεάζονται τα ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρο!

Αιγόκεροι και Ταύροι εκπλήσσετε ευχάριστα και δημιουργείτε νέα δεδομένα σε προσωπικά και  δουλειά.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αν ξεφύγετε από την πεπατημένη και ποντάρετε στην έκπληξη δεν θα χάσετε.

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες έρχονται θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας, αλλά και απρόσμενα κέρδη από τη δουλειά.