Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για το γλύκισμα, το οποίο δεν λείπει από κανένα σπίτι, τα σοκολατάκια, που φτιάχνονται με μόλις τρία υλικά.

Υλικά

1   λευκή σοκολάτα

1  μαύρη σοκολάτα

1 σοκολάτα γάλακτος

Εκτέλεση

Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί. Τοποθετούμε σε ένα ταψίμια λαδόκολλα. Ρίχνουμε μίαμία τις λιωμένεςσοκολάτες σε κυκλικό σχήμα τη μία πάνω στην άλλη. Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε το μέιγμα ώστε να πάρουν διάφορα σχέδια οι σοκολάτες. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και μετά κόβουμε σε σχέδια της αρεσκείας μας με τη βοήθεια φόρμες ή σχέδια της αρεσκείας μας π.χ. κύκλους. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε στις σοκολάτες μας ή να πασπαλίσουμε τα σοκολατάκια μας με ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας σπασμένους, κράνμπερι κ.ά.