Η Σίντι Κρόφορντ, μόλις δημοσίευσε την καλύτερη ομαδική φωτογραφία διάσημων και ο κόσμος των social media, τρελάθηκε!

Το θρυλικό supermodel της δεκαετίας του ’90 Σίντι Κρόφορντ, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, γεμάτη με γυναίκες σταρ του Χόλιγουντ γράφοντας:

«Αυτή είναι μια φωτογραφία με πολλή κοριτσίστικη δύναμη».

Και φυσικά η Σίντι Κρόφορντ έχει δίκιο!

Στη φωτογραφία βλέπουμε να ποζάρουν μαζί 16 δυναμικές γυναίκες, μερικές από τις οποίες είναι οι:

Τζένιφερ Άνιστον, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Γκαμπριέλ Γιούνιον, Αμπερ Βαλέτα, Ρέιτσελ Χάντερ, Ντίτρε Χολ, Άλισον Τζάνει, Φραν Ντρέσερ, Νάνσι Ο’ Ντελ, και Κάρι Φίσερ με την κόρη της Μπίλι Λουρντ.

Από τη φωτογραφία φυσικά δεν λείπει και η ίδια η Σίντι Κρόφορντ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Σίντι Κρόφορντ:

Πανικός στα σχόλια για τη φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ

Όπως ήταν φυσικό, οι ακόλουθοι και θαυμαστές της Σίντι Κρόφορντ στο Instagram, ενθουσιάστηκαν με τη φωτογραφία από το παρελθόν που μοιράστηκε μαζί τους.

«Τι θρυλική ομάδα!», έγραψε κάποιος στα σχόλια, με έναν άλλο να προσθέτει «Όμορφες και δυνατές γυναίκες!».

«Είναι αυτή η Κάρι Φίσερ και η Μπίλι Λουρντ στα αριστερά;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης του Instagram, που εντόπισε την αγαπημένη ηθοποιό των Star Wars -που πέθανε το 2016- και την 27χρονη σήμερα κόρη της.

Εκτός από το αίσθημα του «girl power» που μας δίνει η φωτογραφία που ανέβασε η Σίντι Κρόφορντ, μας κάνει να νοσταλγούμε τη μόδα και το στυλ που επικρατούσαν τότε.

Επίσης, μία άλλη θαυμάστρια της Σίντι Κρόφορντ, παρατήρησε ότι οι περισσότερες έχουν το κούρεμα της Τζένιφερ Άνιστον, που έγινε δημοφιλές μέσα από τον ρόλο της ως Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια».

«Μου αρέσει που το 90% έχει το κούρεμα της Ρέιτσελ», έγραψε χαρακτηριστικά.