Με… μισή ομάδα έπαιξαν οι Ρόκετς στη Μινεσότα, όμως ο Τζέιμς Χάρντεν δεν είχε πρόβλημα να τους σηκώσει στις πλάτες του και να τους οδηγήσει σε μια ακόμη νίκη επί των Τίμπεργουλβς με 125-105.

Ο Μούσιας είδε να μην μπορούν να αγωνιστούν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας οι Ράσελ Γουέστμπρουκ, Κλιντ Καπέλα, Ντάνουελ Χάουζ, Έρικ Γκόρντον, αλλά και οι χρόνια τραυματίες Νενέ και Τζέραλντ Γκριν, όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει 41 προσπάθειες, να σκοράρει 49 πόντους και να δώσει τη νίκη στις ρουκέτες.

Ο Μάικ Ντ’ Αντόνι τού έχει δώσει τα κλειδιά, ο Χάρντεν έχει περίσσια αυτοπεποίθηση και παρόλο τις 41 προσπάθειες, έβαλε 49 πόντους, 8/19 δίποντα, 8/22 τρίποντα και 9/11 βολές, μαζί με πέντε ριμπάουντ, έξι ασίστ και τέσσερα λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής, «αγγίζοντας» τους αριθμούς που είχε ο θρύλος Τσάμπερλεϊν.

Από εκεί και πέρα ο Όστιν Ρίβερς (19 πόντοι από 17 προσπάθειες) κι ο Μπεν ΜάκΛεμορ (20 πόντοι από 16 προσπάθειες) βοήθησαν τον Μούσια για να φτάσουν οι Ρόκετς στη 10η νίκη τους σε 13 ματς. Από την άλλη, για τους Τίμπεργουλβς ο Τάουνς είχε 27 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Λέιμαν 21 και ο Κόβινγκτον 17 πόντους.