Στη «νεκρή ζώνη» Ελλάδας – Τουρκίας, στις Καστανιές ,έχει εγκλωβιστεί ένας τζιχαντιστής, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Πρόκειται για άντρα που συνελήφθη στις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στη Συρία στο πλαίσιο της «Πηγής Ειρήνης».
Οι ίδιες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι Αμερικανός υπήκοος που είχε μπει στις τάξεις του ISIS.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη «νεκρή ζώνη» ανάμεσα στις δύο χώρες, έπειτα από την απόφαση της Αγκυρας να εκδοθούν τζιχαντιστές στις χώρες προέλευσής τους.
Η Τουρκία μετέφερε τον άντρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όμως οι ελληνικές αρχές στις Καστανιές αρνήθηκαν να τον δεχθούν.
- Γέφυρα Νέας Ιωνίας: «Σε συνεργασία με την Περιφέρεια έγινε η μελέτη και δημοπρατήθηκε το έργο σε χρόνο ρεκόρ», ανέφερε ο δήμαρχος
- Επιστρέφει η ιλαρά: 3.607 κρούσματα και 5 θάνατοι σε 12 μήνες στην Ευρώπη – Η εικόνα στην Ελλάδα
- Η όμορφη κίνηση του Βινίσιους μετά το Clasico: Συγχάρηκε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα






