Η ΑΕΚ απώλεσε τεράστια ευκαιρία κόντρα στον Παναθηναϊκό για να πάρει τη νίκη και τελικά δεν έλαβε ούτε έναν βαθμό, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0. Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν μία άκρως σημαντική νίκη με 3-2, με μία ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Νίκος Κωστένογλου στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κάνει το 0-3 ή το 0-4 όταν είχε την υπεροχή και αυτό το πλήρωσε, καθώς το ποδόσφαιρο τιμωρεί.
Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κωστένογλου στη NOVA:
«Το ποδόσφαιρο τιμωρεί. Είχαμε την πλήρη υπεροχή, τον πλήρη έλεγχο, δεν κάναμε το 0-3 και το 0-4 και δυστυχώς το πληρώσαμε».
- La Liga: «Αγκαλιά» με το Champions League Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρέαλ έπειτα από τις νίκες τους ενάντια σε Βαλένθια και Λεβάντε
- Μισός τόνος σκανκ θα κατέληγε στην Ελλάδα: «Δεν γνώριζε» – Τι υποστηρίζει στο tanea.gr ο συνήγορος του Βούλγαρου οδηγού νταλίκας
- Ανακοίνωση της ΑΕΛ Novibet κατά της διαιτησίας: «Η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου»






