Χώρισαν οι δρόμοι του Ερυθρού Αστέρα και του Μίλαν Τόμιτς , όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου.

Ο 46χρονος κόουτς δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Νεμπόισα Τσόβιτς, αλλά και όλους στην ομάδα, από τους παίκτες, το προπονητικό σταφ, τη διοίκηση και όλους τους υπαλλήλους της ομάδας για την τρομερή συνεργασία που είχαμε τόσο πέρυσι, όσο και φέτος.

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους φιλάθλους για την στήριξή τους. Εύχομαι ο Ερυθρός Αστέρας να πετύχει όλους τους στόχους του».

Από την άλλη πλευρά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, είπε: «Ο Μίλαν Τόμιτς έλυσε τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα. Όλα έγιναν σε φιλικό κλίμα, κατακτήσαμε τρεις τίτλους, ενώ η ομάδα επέστρεψε στην Ευρωλίγκα.

Αναλύσαμε μαζί την κατάσταση και πήραμε μία κοινή απόφαση για το καλό της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μίλαν Τόμιτς για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και τα αποτελέσματα που έφερε στον Ερυθρό Αστέρα».