Σε υψηλούς τόνους απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, απαντώντας σε προσωπική αναφορά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μια φράση θέλω να πω. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά και για πάρα πολλά χρόνια ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει όριο στη δημαγωγία, στο ψέμα και στην αναισχυντία» τόνισε και συμπλήρωσε πως «συνεπώς δεν μας ξαφνιάζει ότι και αν λέει, όσες φορές και αν το λέει. Ωστόσο, σήμερα είπε κάτι πάρα πολύ προσβλητικό που προσβάλλει πάνω από όλα τον ίδιο ως πολιτικό αρχηγό».

«Όταν ήρθε ο φάκελος από την Αμερική και κατατέθηκε στη Βουλή μαζί με τα υπόλοιπα τον Φεβρουάριο του 2018. Αυτό που μας διάβασε ως ανακάλυψη και ως εφεύρημα το είχαμε δει» υπογράμμισε.

«Ότι έλεγαν οι ‘’κουκουλοφόροι’’ στην Αθήνα, το έλεγαν και στην Αμερική. Ότι έλεγαν εδώ με κουκούλα, πήγαν και τα έλεγαν εκεί. Για ποιο σκοπό; Για να πάρουν χρήματα από πιθανή καταδίκη της Novartis στην Αμερική. Για ποσοστά πήγαιναν».

«Το FBI διευκρίνισε 100 φορές» συνέχισε «ότι ουδέποτε διεξήγαγε έρευνα για έλληνα πολιτικό. Όσα παρουσίασε εδώ ως FBI είναι τα προϊόντα όλης αυτής της αθλιότητας με τους ‘’κουκουλοφόρους’’ από τους οποίους ο ίδιος προσπάθησε να ωφεληθεί».

«Είναι σκευωρία και αυτό που αποκάλυψε για μια ακόμα φορά ο κ. Τσίπρας, είναι ότι δεν έχει κόφτη, δεν έχει όριο στο ψέμα τη δημαγωγία και την αναισχυντία. Δεν ντρέπεται τίποτα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα» κατέληξε.