Το ολοκαίνουργιο SKODA KAMIQ ξεκινά την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα . Το νέο compact SUV της SKODA,  είναι άμεσα διαθέσιμο από 15.900 €, για την ιδιαίτερα πλούσια εξοπλιστικά έκδοση 1.0 TSI 95 PS ACTIVE.

Το KAMIQ , με το ατού των πέντε αστέρων στην ασφάλειε, αμε εννέα αερόσακους για προστασία οδηγού και επιβατών, προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, όπως αυτά πιστοποιήθηκαν και στις πρόσφατες δοκιμές του Euro NCAP.

Το νέο μοντέλο διαθέτει άνετους χώρους, την γνώριμη υπερυψωμένη καμπίνα με τις επίσης υπερυψωμένες θέσεις, και ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό στον τομέα των συστημάτων συνδεσιμότητας κ.α.

Ιδιαίτερα πλούσιος και ο εξοπλισμός σε συστήματα υποβοήθησης, όπως τα Lane Assist, Front Assist και Compact Emergency Brake όπως και το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων (Multi-Collision Brake) το οποίο εμποδίζει το KAMIQ να κινηθεί με ανεξέλεγκτο τρόπο μετά από μία σύγκρουση.

Το νέο μοντέλο προσφέρεται με πέντε διαφορετικούς κινητήρες με το εύρος ισχύος να κυμαίνεται από 90 έως και 150 ίππους. Ειδικότερα, προσφέρεται με τρία σύνολα βενζίνης, ένα κινητήρα ντίζελ και κινητήρα φυσικού αερίου 1.0 G-TEC Το μοντέλο διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις ACTIVE, AMBITION και STYLE. Η έκδοση του 1.0 λίτρου στην εξοπλιστική έκδοση ACTIVE κοστίζει από 15.900 ευρώ.