Στις 15 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών και σύμφωνα με την «Live Sport» ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για να αποκτήσει μόνο αμυντικό χαφ.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ περιορισμένα και δεν αφήνουν περιθώριο στον Νίκο Νταμπίζα να… ψαχτεί και για κάτι παραπάνω κι έτσι επικεντρώνεται στην απόκτηση παίκτη στη θέση «6» που η ομάδα «πονάει» περισσότερο από κάθε άλλη. Όσο για τον επιθετικό ίσως γίνει μεταγραφή τον Ιανουάριο, ανάλογα και με τα δεδομένα που θα υπάρχουν τότε.

Από κει και πέρα ο στο «τριφύλλι» υπάρχει εκκρεμότητα και με τις ανανεώσεις παικτών και όχι μόνο αυτών που υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα λήγουν τα συμβόλαια τεσσάρων μικρών, των Ανδρέα Αθανασακόπουλου, Δημήτρη Σερπέζη, Χρήστο Σέχου και Γιώργο Βαγιαννίδη που εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ.

Όπως αναφέρει η «Sportday» οι συγκεκριμένοι έχουν δεχτεί πολλές κρούσεις από τον Νταμπίζα αλλά δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής καθώς ζητούν πάγιες αποδοχές, εκτός από μισθό κάτι που ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, τους έχει τονίσει πως δεν γίνεται.

Αν δεν αλλάξουν γνώμη, τότε και οι τέσσερις θα έχουν δικαίωμα από τον Ιανουάριο να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν μιας και τα συμβόλαιά τους λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός θα τους χάσει ως ελεύθερους.