H συνάντηση που είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ σήμερα Τρίτη (10/9) ολοκληρώθηκε.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου εκτός των καθιερωμένων συνεντεύξεων πριν και μετά τα παιχνίδια της ομάδας, είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Πορτογάλο τεχνικό για όλα τα θέματα που άπτονται της πραγματικότητας του συλλόγου.

Αυτό που ξεχώρισε από τα λεγόμενα του τεχνικού των Πειραιωτών είναι η επιμονή του στον στόχο του πρωταθλήματος της Superleague. Η επιστροφή δηλαδή της ομάδας του Πειραιά στην κορυφή.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του: «Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την πρόκρισή μας στους ομίλους. Ωστόσο, αν με ρωτούσατε να επιλέξω ανάμεσα στο πρωτάθλημα και στην πρόκριση στην επόμενη φάση, θα διάλεγα το πρώτο. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Επιπλέον, ο 49χρονος προπονητής μίλησε αναλυτικά και για τα νέα πρόσωπα του ρόστερ αναλύοντας τα χαρακτηριστικά τους, τις θέσεις, αλλά και πόσο υπολογίζει τον κάθε παίκτη.