Πόσο θα κόστιζαν, άραγε, οι Μπεκενπάουερ, Ματέους, Χένες, Ρουμινενίγκε, Μίλερ και άλλοι θρύλοι της Μπάγερν αν αγωνίζονταν μαζί;

Την ίδια απορία φαίνεται πως είχε η Μπάγερν και σε συνεργασία με το transfermarkt δημιουργήθηκε η κορυφαία 11αδα παικτών της Μπάγερν, η οποία κοστολογήθηκε  συνολικά 1,245 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτή αποτελείται από παίκτες που έχουν έχουν υπάρξει παγκόσμιοι πρωταθλητές ή πρωταθλητές Ευρώπης (είτε με την εθνική είτε με το σύλλογο), αλλά κοστολογήθηκαν στην ηλικία που το πέτυχαν.

Έτσι παίκτες όπως ο Λιζαραζού και ο Έφενμπεργκ, οι οποίοι ήταν 31 και 32 χρονών όταν κατέκτησαν του Champions League, κοστολογήθηκαν με 25 και 20 εκατομμύρια ευρώ και έμειναν εκτός 11αδας.

Αυτή αποτελείται από τους Μάγιερ, Λαμ, Μπεκενπάουερ, Σβάρτσενμπεκ, Μπράιτνερ, Σβαϊνστάιγκερ, Ματέους, Σολ, Χένες, Μίλερ, Ρουμενίγκε.

Ακριβότερος είναι ο Γκερντ Μίλερ της περιόδου 71/72 ο οποίος κοστολογείται 205 εκατομμύρια ευρώ, με τον Μπεκενπάουερ του 73/74 να τον ακολουθεί με 190 εκατομμύρια. Ο φθηνότερος είναι ο Πολ Μπράιτνερ ο οποίος θα κόστιζε 65 εκατομμύρια.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Μπάγερν και το πόσο κοστολογείται: