Η επίσημη αγαπημένη, η Εθνική μπάσκετ, η μοναδική που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια τους Αμερικανούς δίνει έναν σπουδαίο αγώνα με στόχο την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Μετά τη νίκη της Τσεχίας επί της Βραζιλίας τα σενάρια είναι πολλά. Αν η παρέα του Αντετοκούνμπο κερδίσει τις ΗΠΑ έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Αν χάσει, και με δεδομένη την ήττα της Βραζιλίας από τους Αμερικανούς, θέλει νίκη με 12 πόντους διαφορά επί της Τσεχίας καθώς θα υπερτερεί στην τριπλή ισοβαθμία.

- Πνευμονική ίνωση: Ποια είναι η σοβαρή ασθένεια που απειλεί τη ζωή της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας
- Αποθέωση Μονέκε σε Βεζένκοφ: «Εκτός από τον Σάσα, δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κανέναν πάνω από μένα στη θέση μου»
- Επιβεβαιώθηκε η πρώτη επίθεση από έδαφος χώρας του Κόλπου – Πύραυλοι από το Μπαχρέιν εκτοξεύτηκαν στο Ιράν






