Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η ανακοίνωση της Αμερικανίδας ράπερ, Nicki Minaj, η οποία ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι αποσύρεται από την καλλιτεχνική σκηνή της ραπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@nickiminaj) στις

Η 36χρονη ράπερ, ηθοποιός αλλά και μοντέλο, έγινε ιδιαίτερα γνωστή για το προκλητικό της στιλ και τα τραγούδια της όπως το «Anacoda». Είναι αρραβωνιασμένη με ένα στέλεχος της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, τον Κένεθ Πίτι και μάλιστα, αναμένεται ότι θα παντρευτούν εντός των επόμενων μηνών.

Αυτός ήταν και ο λόγος πίσω από την αιφνίδια αποχώρηση της Nicki Minaj. Σύμφωνα με την δήλωσή της, η δημοφιλής τραγουδίστρια εγκαταλείπει την μουσική βιομηχανία για να δημιουργήσει μία νέα ζωή, η οποία θα της επιτρέπει να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

View this post on Instagram

I say choke me, he do it. Every time that we do it. Ngga packin like Hewlett, I told him damn, ngga- you lit ?

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

«Αποφάσισα να αποχωρήσω και να μεγαλώσω την οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter σήμερα.

Οι επιτυχίες της Nicki Minaj

Από το 2010, η Nicki Minaj, η οποία κατάγεται από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σταρ της ραπ, όπως με τους Ντρέικ και Λιλ Γουέιν.

Πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών, λόγω της διαμάχης της με την άλλη επιτυχημένη ράπερ, την Κάρντι Μπι.

Αναρίθμητοι είναι οι ράπερ που έχουν ανακοινώσει κατά διαστήματα ότι αποχωρούν από τη σκηνή και πολλοί φαν της Nicki Minaj παρακολουθούν τις εξελίξεις με «κομμένη» την ανάσα, μη θέλοντας να πιστέψουν ότι η ράπερ το εννοεί.