Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε με 3-0 σετ τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και θα παίξει στον 33ο ημιτελικό του με τον Μπερετίνι για την πρόκριση στον τελικό ενός ακόμα γκραν σλαμ.
Ο Ισπανός τενίστας κέρδισε στον προημιτελικό με 6-4, 7-5, 6-2 τον Αργεντινό, που στάθηκε εξαιρετικά στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να πάρει σετ και να βάλει δύσκολα στον θρύλο του τένις.
Ο αγώνας είχε διάρκεια 2.46′. Ο Ναδάλ είχε 35-26 winners, 5-4 άσους, 39-37 αβίαστα λάθη και 1-3 διπλά. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 7/13 για τον Ράφα και 4/10 για τον Ντιέγκο ενώ ο νικητής πήρε 100 πόντους και ο ηττημένος 83.
Επόμενος αντίπαλος για τον Ναδάλ στον ημιτελικό της Παρασκευής θα είναι ο νεαρός Ιταλός Ματέο Μπερετίνι ενώ θυμίζουμε ότι στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν ο Μεντβέντεφ με τον Ντιμιτρόφ.

- Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Κόκκινη προειδοποίηση για καταιγίδες και ισχυρές βροχές
- ΕΕ: «Πράσινο φως» στο 21ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Παγώνει το πλαφόν στο πετρέλαιο
- «Το Μάτι μου θυμίζει ότι έχω υποφέρει, και υποφέρω μέχρι και σήμερα»: Στα «ΝΕΑ» η τελευταία βαριά εγκαυματίας της φονικής πυρκαγιάς







