Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε την Δευτέρα (2/9) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα, αλλά και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Η προπόνηση, πάντως, πραγματοποιήθηκε με πολλές απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων 8 διεθνών και του προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, με τις εθνικές ομάδες ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι Έλληνες διεθνείς Γιώργος Πετρέας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Κώστας Στιβαχτής, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γιώργος Παπαλεξίου, Θοδωρής Βουλκίδης ο Έμιτ Τερβαπόρτι που βρίσκεται με την Εθνική Φιλανδίας και ο Μίχαλ Φίνκερ με την Εθνική Τσεχίας. Αντίθετα, το «παρών» έδωσαν έξι συνολικά αθλητές, οι 5 νεοαποκτηθέντες Ρόλαντ Γκέργκι, Γκαζμέντ Χουσάι, Δημήτρης Ριζόπουλος, Άκης Ασπιώτης, Δημήτρης Τζιάβρας και ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Παράλληλα στις πρώτες προπονήσεις που διεξάγονται υπό την επίβλεψη του βοηθού του κ. Μπενίτεθ, Αντώνη Βουρδέρη θα μετέχουν και οι νεαροί Μαγγανάς, Στράτος, Δορδοκίδης και Ζωγραφάκης από την ομάδα Νέων της Ακαδημίας βόλεϊ.