Εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο λάτρεψαν την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», όμως η αγάπη αυτή σε μία συγκεκριμένη θαυμάστρια μπορεί να της κοστίσει ακριβά. Πιο συγκεκριμένα ίσως της κοστίσει 6 εκατομμύρια δολάρια, όσα δηλαδή της ζητάει ο πρώην εργοδότης της, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως αποζημίωση.

Τι συνέβη

Η Τσέις Ρόμπινσον εργαζόταν στην Canal Productions, την εταιρεία παραγωγής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την εταιρεία και τον πρώην εργοδότη της, στα δικαστήρια, καθώς ο διάσημος ηθοποιός της ζητά 6 εκατομμύρια δολάρια.

Η Ρόμπινσον ήταν η Αντιπρόεδρος Παραγωγής και Οικονομικών της Canal, με ετήσιο μισθό 300.000 δολάρια, ως τον Απρίλιο 2019, όταν και παραιτήθηκε. Ωστόσο, η Ρόμπινσον αντί να εργάζεται, δεν σταματούσε να βλέπει τηλεοπτικές σειρές στο γραφείο της, καταναλώνοντας παράλληλα αστακούς και χαβιάρια από πανάκριβα εστιατόρια, τα οποία και χρέωνε στους εταιρικούς λογαριασμούς.

Σχετικά δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η υπάλληλος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα «Φιλαράκια», καθώς παρακολούθησε 55 επεισόδια, μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες τον περασμένο Ιανουάριο.

Τον ίδιο μήνα, είδε πάλι μέσα σε τέσσερις ημέρες στο γραφείο 20 επεισόδια από το «Arrested Development» και 10 από το «Schitt’s Creek». Τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες μάλιστα φρόντιζε να χρεώνει την εταιρική της κάρτα, παραγγέλλοντας από ακριβά εστιατόρια, όπως το «Caviar San Franscisco» και το «Paola’s Restaurant».

Σύμφωνα με τη μήνυση, μέσα σε χρονικό διάστημα δυο ετών η Ρόμπινσον «φόρτωσε» τους εταιρικούς λογαριασμούς με «αδικαιολόγητες χρεώσεις», όπως 11.300 ευρώ για φαγητό από το «Paola’s Restaurant», 8.100 ευρώ για γλυκά από το φημισμένο «Dean and Deluca» και τρόφιμα-ποτά από το «Whole Foods» καθώς και 29.000 ευρώ σε Uber…