Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστικής εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στο ελικοδρόμιο του Μαραθώνα.
Στο σημείο επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 17 οχήματα, τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη, αλλά και εθελοντές με εθελοντικά οχήματα και υδροφόρα ΟΤΑ.
Η φωτιά ξεκίνησε στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο ελικοδρόμιο. Αυτή τη στιγμή η φωτιά έχει δύο εστίες και καεί μόνο δένδρα.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον του Ελικοδρόμιου του Μαραθώνα Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 48 #πυροσβέστες, 17 οχήματα, 3 Ε/Π και 2 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 26, 2019

- Έντονη κριτική από τον Κρόος στη Ρεάλ Μαδρίτης, για το γεγονός πως έμεινε άτιτλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
- ArtemisII: Εντυπωσιακό πείραμα της αποστολής στο Διάστημα – Η τέλεια σφαίρα στην κάψουλα Orion
- Σχοινάς-Πιτσιλής για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ – Αναλυτικά οι πληρωμές σε αγρότες Μάιο και Ιούνιο






