Και τώρα που οι κούκλες του σεξ έχουν μπει -όπως όλα δείχνουν- για τα καλά στη ζωή μας, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Αυτό δεν είναι άλλο από την απρόσωπη σεξουαλική επαφή που προσφέρουν.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Star η ανερχόμενη βιομηχανία κούκλας του σεξ έχει γίνει πλέον μάρτυρας της εμφάνισης μιας νέας τάσης στους πελάτες της, αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος προϊόντος.

Αυτό δεν είναι άλλο από την ζήτηση σε κούκλες που μοιάζουν με ανθρώπους που γνωρίζουν στην καθημερινή ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένες παραγγελίες γίνονταν και στο παρελθόν, αλλά τις περισσότερες φορές οι πελάτες ζητούσαν να μοιάζει με κάποιο διάσημο πρόσωπο.

«Λαμβάνουμε κάποια περίεργα αιτήματα για κούκλες, όπως κούκλες που μοιάζουν με φίλους» επισήμανε ειδικός κατασκευαστής.

Ιδιοκτήτης ενός καταστήματος για ενήλικες που βρίσκεται κοντά στο Μπέρμιγχαμ παρατήρησε ότι υπάρχει μια «αυξανόμενη ζήτηση για κούκλες του σεξ που μοιάζουν με "καθημερινούς ανθρώπους", προσθέτοντας ότι «όσον αφορά την προσαρμογή του προσώπου της κούκλας, μπορεί να γίνει οτιδήποτε άλλο φανταζόμαστε -  όπως μια διασημότητα, ένας νεκρός σύζυγος ή κάποιος που φαντασιώνεστε».

Επίσης αποκάλυψε ότι συνήθως χρειάζεται μόνο μια εικόνα του εν λόγω προσώπου για να δημιουργήσει μια κούκλα του σεξ που τους μοιάζει, αν και με αμοιβή περίπου 4.000 δολαρίων περίπου οι σχεδιαστές «μπορούν να πραγματοποιήσουν ακόμη και πιστές λεπτομέρειες από την προσωπικότητα της έμπνευσης».