Η Κρίσταλ Πάλας «άλωσε» το «Θέατρο των Ονείρων» για πρώτη φορά ύστερα από 30 χρόνια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα για την Premier League και μάλιστα εντός έδρας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Σόλσκιερ να πιέζει από την αρχή και να χάνει ευκαιρίες, με σημαντικότερη εκείνη του Τζέιμς. Οι «αετοί» του Λονδίνου, στην πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή προηγήθηκαν  1-0 με γκολ του Ζορντάν Αγιού στο 32′. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν με ξεκάθαρη πρόθεση να πιέσουν για την ισοφάριση. Στο 69′ δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία στην Μάντσετσερ να ισοφαρίσει, αλλά ο Ράσφορντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα 11 μέτρα. Ο Σόλσκιερ πέρασε στο παιχνίδι και τον Μάτα, αλλά το γκολ δεν ερχόταν.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση 90 λεπτών όμως, ο Τζέιμς, ύστερα από υπέροχη συνεργασία με τους Μαρσιάλ- Ράσφορντ έβαλε ένα θαυμάσιο τέρμα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Η Πάλας, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στις καθυστερήσεις έκλεψε τη νίκη, με σουτ του Φαν Άνχολτ στην κλειστή γωνία του Ντε Χέα. Το τελικό 1-2 σήμανε την πρώτη νίκη των Λονδρέζων στο «Ολντ Τράφορντ» έπειτα από 30 χρόνια.

Περισσότερα σε λίγο…