Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, όχι μόνο ανταποκρίθηκε άψογα στα αμυντικά του καθήκοντα άνοιξε και το σκορ για την ομάδα του κόντρα στην Μπασάκσεχιρ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολυπόθητη πρόκριση (2-0). Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε το παιχνίδι με τους Τούρκους αναφέροντας ότι περιορίστηκαν τα λάθη, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ζοσέ Σα.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ρούμπεν Σεμέδο στην κάμερα της Nova:

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου άλλα για όλη την ομάδα παίξαμε όλοι καλά και πήραμε την πρόκριση. Νομίζω πως κάναμε λιγότερα λάθη και όλοι μαζί κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια συγχαρητήρια στα παιδιά»

Για το γκολ που πέτυχε: «Δεν θέλω να πάρω την ευθύνη της πρόκρισης αλλά, είμαι χαρούμενος που σκόραρα μέσα στο σπίτι μας και πρέπει πάντα να είναι έτσι».

Για τον Σα: «Σε όλα τα παιχνίδια παίζει εξαιρετικά είναι παγκόσμιας κλάσης, θέλει να κερδίζει και ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια».

Για τις στημένες φάσεις: «Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να δουλεύουν στις στημένες φάσεις. Έτσι κάνουμε και εμείς, έχουμε καλούς εκτελεστές και εκμεταλλευόμαστε όσο μπορούμε τις στημένες φάσεις».