Ο δρόμος προς τα «αστέρια» περνάει από τη Ρωσία για τον Ολυμπιακό!

Η Κράσνονταρ παρά την προ εβδομάδας εντός έδρας ήττα από την Πόρτο με 1-0 και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, επικράτησε της Πόρτο με 3-2 στο «Ντραγκάο» και θα είναι η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στα play-off του Champions League.

Η ρωσική ομάδα πραγματοποίησε ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισε προηγούμενη με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Βιλχένα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Σουλεϊμάνοφ έκανε το 2-0 δίνοντας σκορ πρόκρισης στην ομάδα από το 13′. Ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε στο 34′ το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο «ξύπνησε» και σήμανε την αντεπίθεση της. Η πίεση των «δράκων» απέδωσε καρπούς, με τον Ζε Λουίς αρχικά στο 57′ να μειώνει με κεφαλιά σε 1-3 και τον Ντίας στο 76′ να κάνει το 2-3 με ωραίο σουτ.

Στα 15′ που απέμειναν η πορτογαλική ομάδα προσπάθησε να βρει ένα τρίτο γκολ, που θα της έδινε την πρόκριση, αυτό ωστόσο δεν ήρθε ποτέ.

Έτσι, η Κράσνονταρ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-off του Champions League, με την νικήτρια ομάδα από το συγκεκριμένο ζευγάρι να είναι αυτή που θα προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο θα γίνει στις 21 Αυγούστου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 27 του ίδιου μήνα στη Ρωσία.