Αφίξεων συνέχεια για τον Ολυμπιακό. Μετά τον Κέβιν Πάντερ και τον Ογκουστίν Ρούμπιτ, ήρθε η σειρά του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για να πατήσει το πόδι του στην χώρα μας.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, ο οποίος έχει ήδη ενταχθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, έφτασε στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Παρασκευής 26/7 για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο «Κούζμι» ήρθε στη χώρα μας με πτήση μέσω Βαρσοβίας και προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 23:50. Ο πρώην σούπερ σταρ των Νικς θα πάει κατευθείαν στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ξεκουραστεί από το πολύωρο και δύσκολο ταξίδι, καθώς αύριο θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής τους στους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά η άφιξή του Κουζμίνσκας στην Ελλάδα ήταν προγραμματισμένη για τις 21:45, αλλά λόγω ενός προβλήματος, το αεροπλάνο που τον μετέφερε έφτασε τελικά δύο ώρες αργότερα.

Το Σάββατο θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα γνωριστεί με τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστεί για τουλάχιστον έναν χρόνο στον Πειραιά.