Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε με 7-6 από την Ιταλία και αποκλείστηκε στα προημιτελικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γκουανζού της Νοτίου Κορέας.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου «πέταξαν» μια σπουδαία ευκαιρία να βρεθούν στους «4» μιας μεγάλης διοργάνωσης, κάνοντας πολλά λάθη στην επίθεση και πληρώνοντας την αστοχία στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη οι σκληροτράχηλοι Ιταλοί του παλιού γνώριμου, Σάντρο Καμπάνια με όπλο την άμυνα πήραν την πρόκριση και θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά με την πανίσχυρη Ουγγαρία και με στόχο την πρόκριση στον τελικό και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική μας από την πλευρά της θα παίξει με την Αυστραλία την ερχόμενη Πέμπτη (23/7, 09:30) για τις θέσεις 5-8 του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι Έλληνες διεθνείς παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στο… πίσω μέρος της πισίνας, όμως έχασαν μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για διάκριση.

Πολλές άστοχες επιθέσεις και αρκετά λάθη στον παίκτη παραπάνω είναι αυτά που πλήρωσε η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου και γνώρισε τον αποκλεισμό, ωστόσο απέδειξε για ακόμα μια φορά πως βρίσκεται στην ελίτ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης και πως όλο το μέλλον της ανήκει.