Ο Θανάσης Κωστούλας υπήρξε ένα από τα διαμάντια ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός, αλλά ακόμη καλύτερος χαρακτήρας. Ενας παίκτης που στόλιζε με το ήθος, την καθαρότητά του και την προσωπικότητά του τα ελληνικά γήπεδα, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Ο Κωστούλας αγωνίστηκε για 7 χρόνια στον Ολυμπιακό και κατέκτησε συνολικά 7 τρόπαια με την Ερυθρόλευκη φανέλα. Πλέον, θα έχουν την ευκαιρία και τα παιδιά του να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η μετακίνησή τους στους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Στην Ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα συνεχίσουν την πορεία τους, οι δύο γιοι του παλαίμαχου άσου της ομάδας μας, Θανάση Κωστούλα!

Ο Θανάσης Κωστούλας, τίμησε τη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ για επτά χρόνια (1999-2006) κατακτώντας 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας και 1 Κύπελλο, ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για μία διετία, ξεχωρίζοντας τόσο για την αγωνιστική του προσφορά όσο και για το ήθος του.

Ο Βολιώτης αμυντικός, επιστρέφει πλέον στο σπίτι του, με τους δύο του γιούς, τον Κωνσταντίνο και τον Χαράλαμπο να συνεχίζουν την παράδοση του πατέρα τους.

Ο Κωνσταντίνος, γεννηθείς το 2005, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ15 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός, ενώ ο Χαράλαμπος, είναι γεννημένος το 2007 και παίζει ως επιθετικός. Και τα δύο παιδιά, ξεκίνησαν την καριέρα τους από την Αγία Άννα Βόλου».