Το μεγαλύτερο φετινό deal του φετινού καλοκαιριού φαίνεται πως ολοκληρώνεται, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να είναι έτοιμος μετά από πέντε χρόνια στην Μαδρίτη και στην Ατλέτικο να μετακομίσει, στα 28 του χρόνια, στην Βαρκελώνη και στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την γαλλική «Equipe» η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» έχει ήδη καταβάλλει το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ της ρήτρας του Γάλλου επιθετικού μέσω τραπεζικής μεταφοράς και θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι την Παρασκευή προκειμένου ο Γκριζμάν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Και αυτό γιατί τότε θα τεθεί σε ισχύ η πληρωμή, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να μπορεί να υπογράψει στην νέα του ομάδα.

Σύμφωνα πάντα με το γαλλικό μέσο, η Μπαρτσελόνα προσέφερε αρχικά 130 εκατομμύρια ευρώ αλλά σε αρκετές δόσεις, με τους «ροχιμπλάνκος» να μην δέχονται και να θεωρούν την προσφορά αυτή υποτιμητική.

Το ρεπορτάζ των Γάλλων κλείνει λέγοντας πως παραμένει άγνωστο αν η παρουσίαση του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 13/7, την Κυριακή ή την Δευτέρα.