Το πέρασμα του Ερμή από τον Καρκίνο στον Λέοντα στις 27 Ιουνίου χαρακτηρίζει την εβδομάδα που μόλις άρχισε. Η νέα αυτή θέση του πλανήτη της επικοινωνίας, που θα μας επηρεάζει ως τις 19 Ιουλίου, αλλά και από τις 11 ως 29 Αυγούστου, στρέφει το ενδιαφέρον όσων βρίσκονται σε διακοπές στην προσπάθειά τους για μεγαλύτερη χαλάρωση, ξεκούραση, αλλά και διασκέδαση, νέες γνωριμίες και φλερτ μέχρι τελικής πτώσης.  Όσοι ακόμη παραμένουν στο πόστο τους θα έχουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουν, εφόσον κάνουν  τις ανάλογες προσπάθειες, καθώς θα λειτουργούν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στις διάφορες εργασίες τους, και θα επικοινωνούν με μεγαλύτερη ευκολία τις απόψεις και τις ιδέες τους. Παράλληλα ευνοούνται διεργασίες, συναντήσεις, προτάσεις, συμπράξεις και συμπορεύσεις.

Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, και του αέρα, τουτέστιν Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι που τόσο προβληματίζεστε και ταλαιπωρείστε το τελευταίο διάστημα θα αποκτήσετε μια πιο καθαρή εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Το ίδιο ισχύει και για τους Καρκίνους αλλά σε μικρότερο βαθμό.

 Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός…

Προς το παρόν σήμερα Δευτέρα (24/6), καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους εξακολουθεί να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες συνεχίζει να δημιουργεί τη διάθεση να ξεφύγουμε από τα τετριμένα.

Ωστόσο φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, και να μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να μην προσγειωθείτε απότομα, διαψευστούν οι προσδοκίες σας κι απογοητευτείτε. Ως γνωστόν ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Ειδικά Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να πέσει θύμα κάποιου άλλου. Φροντίστε να ακούτε την διαίσθησή σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι άλλα νομίζατε κι άλλα ισχύουν. Αν αγνοήσατε το ένστικτό σας κι ήταν επιλογή σας να αφεθείτε σε ωραία λόγια και μεγάλες υποσχέσεις σε συνεργασίες αλλά και ερωτικά, εκ των υστέρων δεν αλλάζει κάτι. Την επόμενη φορά λάβετε τα μέτρα σας…