Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, ηλικίας περίπου 35 ετών όταν έπεσε από τη Διώρυγα της Κορίνθου σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.
Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, προκειμένου να διερευνηθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για ένα ακόμη περιστατικό αυτοχειρίας.
- Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών – Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Θ. Πλεύρης: Στόχος να μην επαναληφθούν οι συνθήκες του 2015 στο μεταναστευτικό
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – AI με ανθρώπινο έλεγχο: «Η εμπιστοσύνη δεν αυτοματοποιείται», το μήνυμα από επιχειρήσεις και τράπεζες





