Ο Δικέφαλος δείχνει διάθεση να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να έρθει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Τούμπα. Η αρχή έγινε με τον Φερνάντο Βαρέλα με το κλειστό τριετές συμβόλαιο και με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός καλείται μέχρι αύριο να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ για το αν αποδέχεται την πρόταση ή όχι. Ο επόμενος παίκτης που σύμφωνα με την επιθυμία του Ραζβάν Λουστέσκου, θέλουν να συνεχίσει την καριέρα του στους Ασπρόμαυρους είναι ο Εβγέν Σακχόφ.

Οι δυο πλευρές εδώ και καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις και παρότι ο Ουκρανός μετά τον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είχε πει πως ήρθε η ώρα να ψάξει για κάτι άλλο, φαίνεται πως η πρόταση του Δικεφάλου είναι ικανή να τον διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Θεσσαλονικείς πρότειναν στον 28χρονο μέσο ένα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του. Ο Σάχοφ αμείβεται με 400.000 ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ μαζί με τα μπόνους του προσφέρει κοντά στις 800.000 ευρώ.

Οι Ασπρόμαυροι, όπως και με τον Βαρέλα έτσι και με τον Σάκχοφ έχουν δώσει διορία στον ποδοσφαιριστή να απαντήσει το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώνουν ένα-ένα τα μεταγραφικά θέματα πριν μπουν ξεκινήσουν να κλείνουν ποδοσφαιριστές