Κόλαφος κατά του Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε η Άμπερ Χερντ, περνώντας στην αντεπίθεση μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον της ο Τζόνι Ντεπ. Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως ο Ντεπ την έσερνε από τα μαλλιά σε όλο το σπίτι ουρλιάζοντας «σε μισώ, θα σε σκοτώσω», ενώ την έριξε στο κρεβάτι και «έβαλε το γόνατό του στην πλάτη μου και μου έριχνε γροθιές στο κεφάλι».

Η ηθοποιός ζητά την απόρριψη της αγωγής 50 εκατομμυρίων δολαρίων του πρώην συζύγου της, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια καβγάδες και ξυλοδαρμούς, ενώ κατέθεσε φωτογραφίες και ντοκουμέντα από την περίοδο εκείνη.

Φωτογραφίες από τα ξεριζωμένα της μαλλιά, τα μηνύματα που έστελνε εκείνη την περίοδο περιγράφοντας το ξύλο, το σπασμένο κρεβάτι του ζευγαριού μετά από καβγά τους, δημοσιεύει η εφημερίδα Daily Mail, ενώ η κατάθεση της Χερντ είναι αποκαλυπτική.

Μόλις ένα μήνα αφότου στο εξώφυλλο του περιοδικού Marie Claire η Αμπερ Χερντ δήλωνε πως είναι απλώς κακόβουλα σχόλια όσα λέγονται περί κρίσης στο γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ, ένας άγριος ξυλοδαρμός ήρθε για να καταστρέψει τα πάντα.

Ο καβγάς ξεκίνησε με τον Τζόνι Ντεπ να την χτυπά. «Επέλεξα να αντιδράσω απλώς με το να σηκωθώ και να τον κοιτάξω στα μάτια. Ο Τζόνι αντέδρασε φωνάζοντας: «Α, νομίζεις ότι είσαι σκληρός τύπος;»», λέει η Χερντ.

«Ελπίζοντας ότι θα αποφύγω τη βία, προσπάθησα να ηρεμήσω τον Τζόνι και μετά πήγα στον πάνω όροφο για να λήξω το θέμα. Ο Τζόνι με ακολούθησε, με χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, με έπιασε από τα μαλλιά, μπήκε μπροστά μου στη σκάλα και με έσυρε από τα μαλλιά στα τελευταία σκαλοπάτια», περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια.

«Στο πάνω μέρος της σκάλας, ο Τζόνι με έσπρωξε δύο φορές, κάτι που με έκανε να φοβηθώ πως θα πέσω. Του είπα ότι μου είχε σπάσει τον καρπό, σε μια προσπάθεια να τον σταματήσω. Ο Τζόνι συνέχισε να με χτυπά και κάθε φορά που με πετούσε κάτω, το μόνο που έκανα ήταν να σηκώνομαι και να τον κοιτώ στα μάτια. Ο Τζόνι αντιδρούσε ουρλιάζοντας: «Νομίζεις ότι είσαι σκληρός τύπος;»»!

«Πήρε φόρα και με κουτούλησε στο πρόσωπο, κάτι που έκανε αμέσως τη μύτη μου να αιμορραγεί, ενώ πονούσα σε όλο το κεφάλι μου. Αμέσως έβαλα τα κλάμματα και πίστεψα πως πρέπει να πάω στο νοσοκομείο».

«Είπα στον Τζόνι ότι θέλω να χωρίσουμε και ότι θα έπαιρνα την αστυνομία εάν με ξαναακουμπούσε. Όταν άρχισα να απομακρύνομαι, με έσπρωξε, με άρπαξε και με πήγαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο τραβώντας με από τα μαλλιά».

«Όταν φτάσαμε στο πάνω γραφείο, του είπα ότι τον αφήνω γιατί δεν μπορούσα να ανεχτώ άλλο αυτή την συμπεριφορά. Εκείνος με άρπαξε από το λαιμό, με έριξε στο πάτωμα και με χτυπούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μου τραβούσε τα μαλλιά, με χαστούκιζε στο πρόσωπο, ενώ ούρλιαζε «Γαμ… θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω, μ’ ακούς;»»!

«Τούφες από τα μαλλιά μου υπήρχαν παντού και ανησύχησα ότι ο Τζόνι δεν είχε συνείδηση του τι γινόταν και θα μπορούσε πράγματι να με σκοτώσει».

Το ξύλο όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο καβγάς συνεχίστηκε σε ένα από τα κρεβάτια του ορόφου. «Ο Τζόνι με έριξε στο κρεβάτι, έβαλε το ένα του γόνατο στην πλάτη μου, ενώ με το άλλο του πόδι πατούσε το ξύλο του κρεβατιού για να στηρίζεται. Με χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, ενώ ούρλιαζε με όλη του τη δύναμη «Σε μισώ γαμ…», συνέχεια».

«Το κρεβάτι έσπασε από την δύναμη του Τζόνι κι εκείνος με χτυπούσε με γροθιές. Θυμάμαι πως δεν μπορούσα να φωνάξω γιατί πίεζε το πρόσωπό μου στο στρώμα, Για λίγο δεν μπορούσα ούτε να αναπνέυσω και τότε φοβήθηκα πως θα με σκοτώσει».

Το επόμενο πράγμα που θυμάται η Χερντ από εκείνον τον καβγά, όπως ισχυρίζεται η ίδια, είναι οι φίλοι της που μπήκαν στο σπίτι και την βρήκαν γεμάτη μελανιές. Είδαν τα μαλλιά της στο πάτωμα και το κρεβάτι σπασμένο.

Αποκαλυπτικό των όσων συνέβαιναν μεταξύ του ζευγαριού είναι και ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να έχει καταστρέψει την ντουλάπα της Χερντ. Φωτογραφίες από το περιστατικό επίσης κατατέθηκαν στο δικαστήριο, όπως και μια συνομιλία μεταξύ μηνυμάτων όπου συνεργάτης του ζευγαριού περιγράφει σε εργαζόμενο του κτηρίου που διέμεναν ότι «Ο Τζόνι κατέστρεψε την ντουλάπα της Άμπερ». «Το αναλαμβάνω» απαντά ο εργαζόμενος, ενώ ο συνεργάτης του ζευγαριού απαντά: «Παράνοια, πλήρης παράνοια».

Δείτε κάποια από τα μηνύματα του φέρεται να έχει στείλει ο Τζόνι Ντεπ στην Άμπερ Χερντ: