Τους πιθανούς αντιπάλους του στον δεύτερο γύρο του Monte Carlo Masters έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Συγκεκριμένα, η κλήρωση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, έβγαλε στον δρόμο του Έλληνα τενίστα το ζευγάρι Τζέρεμι Σάρντι – Μικχαήλ Κουκούσκιν.

Ο συμπατριώτης μας περνάει bye τον πρώτο γύρο και όπως προαναφέραμε στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει το νικητή της μονομαχίας ανάμεσα στον Γάλλο και στον Καζάκο. Οποιος και αν βρεθεί στο δρόμο του Τσιτσιπά, ο 20χρονος θα είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Εάν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, στον 3ο γύρο ο Στέφανος πιθανότατα θα κοντραριστεί με τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ. Αν καταφέρει και ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ρώσου, με τον οποίο έχουν προηγούμενα, είναι πολύ πιθανό στα προημιτελικά να διασταυρωθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και στα ημιτελικά με τον Ντομινίκ Τιεμ.

Όλα αυτά, ωστόσο, φαντάζουν πολύ μακρινά. Αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι το πρώτο ματς στο Μόντε Κάρλο με έναν εκ των Τζέρεμι Σάρντι και Μικχαήλ Κουκούσκιν. Ο Στέφανος, όπως διαβάσατε από χθες στο «10», βρίσκεται στην Γαλλία και προετοιμάζεται στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου για τη χωμάτινη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στα άλλα σημαντικά ζευγάρια του πρώτου γύρου, ο Βαβρίνκα θα παίξει με τον Πουίγ, ο Ντιμιτρόφ με τον Μπερετίνι, ο Μονφίλς με τον Σβάρτσμαν και ο Κοκκινάκης με τον Κολσράιμπερ.