Απ’ όλα μέσα έχει αστρολογικά η σημερινή Τετάρτη (10/4) και δεν υπάρχει ζωδιακός τύπος που να μη βιώσει μια διαφορετική πλευρά της, ανάλογα με την επιρροή, που θα δεχθεί, με κυριότερη την αναδρομή του Δία από τον Τοξότη, που θα διαρκέσει ένα τρίμηνο, έως και τις 12 Αυγούστου.

Από αυτή την αναδρομή όλοι οι ζωδιακοί τύποι θα βρεθούν… στη σέντρα και όποιος αντέξει! Κυρίως Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου και του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να προβείτε σε μια αναθεώρηση σχετικά με το τι είναι σημαντικό στη ζωή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα επόμενα βήματά σας και να κάνετε τις επιλογές, που χρειάζεστε και θα σας βοηθήσουν να ευτυχήσετε.

Παράλληλα, καθώς η Αφροδίτη συναντιέται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σήμερα κι αύριο θα είμαστε πιο ρομαντικοί και ονειροπόλοι αλλά και ερωτεύσιμοι και πιο ανοιχτοί. Την μεγαλύτερη επιρροή δέχονται και πάλι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες οι οποίοι καλό είναι  να μην παρασυρθείτε από  τις βαθύτερες επιθυμίες σας και να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα γιατί δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε. Έτσι ή αλλιώς παραμερίστε τις διαφορές, κάντε τα στραβά μάτια γιατί το αρμονικό κλίμα σε σχέση, οικογένεια και δουλειά θα ωφελήσει κι εσάς.

Λέοντες και Υδροχόοι  γίνεστε επιρρεπείς στις απολαύσεις κάθε είδους. Όσο κι αν αφεθείτε δεν θα χάσετε.

Την ίδια ώρα ο Ήλιος από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα προσγειώσει στην πραγματικότητα, φέρνοντάς τους εμπόδια Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου. Θα πιεστείτε ακόμη περισσότερο εξαιτίας των επιπλέον καθηκόντων που θα αναλάβετε, αλλά κι επειδή δεν μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε για τον εαυτό τους. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει να και ασχοληθείτε με ότι είναι απαραίτητο και αναγκαίο. Μην κάνετε κινήσεις που δεν έχετε σκεφτεί διπλά!

Την ίδια ώρα ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα κάνει Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύες που είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, να προσπαθήσουν να επανορθώσουν ένα λάθος ή μια παρεξήγηση. Επίσης μας παρακινεί, αν χρειαστεί, να προσφέρουμε την βοήθεια μας σε όποιον την χρειάζεται.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας και τις εκκρεμότητες που έχει ο καθένας σας διατηρήστε την ψυχραιμία σας, δουλέψτε περισσότερο με τον εαυτό σας, καθαρίστε τα «σκουπίδια» από το κεφάλι σας, και με λίγη οργάνωση και τύχη εν ευθέτω χρόνο όλα θα γίνουν!