Σχεδόν πέντε μήνες μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε στη δουλειά της σε μια προσπάθεια να συνεχίσει τη ζωή της, παρά τη μεγάλη της  απώλεια.

Το μοντέλο περπάτησε σήμερα στην πασαρέλα στο fashion show της Kathy Heyndels, στο πλαίσιο του Athens Exclusive Designers Week που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η ξανθιά καλλονή και μητέρα δύο παιδιών ήταν εντυπωσιακή στο catwalk της, φορώντας ρούχα που αναδείκνυαν την άψογη σιλουέτα της.

Ηταν Οκτώβριος του 2018. Στις 31 Οκτωβρίου στις 21:00 το βράδυ όταν ο δολοφόνος πλησιάζει το μικρό αυτοκίνητο του Μακρή και πυροβολεί από απόσταση σχεδόν δύο μέτρων. Είχε μόλις καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο δολοφόνος πλησίασε –τρέχοντας– το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα αδειάζοντας το όπλο επάνω στον 46χρονο επιχειρηματία.

Οι κάμερες μάλιστα έχουν καταγράψει και τη λάμψη από τους πυροβολισμούς.

Ο δολοφόνος διακρίνεται να πυροβολεί έξι φορές, ενώ έχει καταγραφεί και η στιγμή κατά την οποία αιμόφυρτος ο 46χρονος βγαίνει από το αυτοκίνητο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, αλλά ο φονιάς πλησιάζει και συνεχίζει να τον πυροβολεί.

Ο δολοφόνος είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαύρο καπέλο τζόκεϊ, φορούσε ένα δίχρωμο σπορ μπουφάν, καθώς επίσης μαύρο παντελόνι και παπούτσια.

Πηγή: Star