Ο Βασίλης Σπανούλης απέδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο του ως αθλητής αλλά κυρίως ως άνθρωπος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, όπου και απέτισε φόρο τιμής στη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Σπανούλης πήγε στο λαϊκό προσκύνημα του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, όπου καταχειροκροτήθηκε μάλιστα από τους φίλους των πράσινων που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπανούλης διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον εκλιπόντα, ενώ συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό κατακτώντας δεκάδες τρόπαια. Ο αρχηγός του ολυμπιακού μάλιστα μίλησε με πολύ καλά λόγια και αγάπη για τον Θανάση Γιαννακόπουλο τονίζοντας πως ήταν τιμή του που γνώρισε τον ιστορικό παράγοντα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα το ελληνικό μπάσκετ. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε και είχε μόνο φίλους. Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον κύριο Θανάση και θέλω να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε ο 37χρονος άσος και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Πάντα υπήρχε μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό μου από εκείνον και ένας τεράστιος σεβασμός από μένα προς το μέρος του. Αυτό έμεινε για πάντα μεταξύ μας και δεν θα αλλάξει ποτέ».

Δείτε εδώ το βίντεο και φωτογραφίες