Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας στο οποίο διακρίνεται ένας άνδρας να απειλεί να πέσει από τον τελευταίο όροφο των γραφείων του ΕΦΚΑ.
Το περιστατικό συνέβη στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην οδό Ακαδημίας . Άνδρας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ανέβηκε στον τελευταίο όροφο των γραφείων του Οργανισμού και απειλούσε να πέσει.
Μετά από λίγα λεπτά, έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί και προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. Ο άνδρας αρχικά φαινόταν αμετάπειστος αλλά χάρη στην ψυχραιμία και την αυτοθυσία ενός ειδικού φρουρού που κατάφερε να τον τραβήξει, του έσωσε τη ζωή.
- Youth Pass 2026: Όσα πρέπει να ξέρετε για το voucher των 300 ευρώ – Πώς θα κάνετε αίτηση, τι πρέπει να προσέξετε
- Φορολογικές δηλώσεις: Η ΑΑΔΕ πατά το κουμπί της υποβολής για 1,5 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους
- Κτηματολόγιο: Πώς με ένα λάθος μπορεί να χάσεις το ακίνητο – Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες






