Είναι γνωστό ότι τα ριάλιτι ανοίγουν διάφορες πόρτες, σε πολλούς από τους παίκτες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε αυτά.

Το Next Top Model που προβλήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία τη φετινή σεζόν δεν αποτελεί διαφορά.

Πολλές διαγωνιζόμενες, μετά το τέλος του παιχνιδιού, είτε έφτασαν μακριά σε αυτό είτε όχι, άνοιξαν τα «φτερά» τους για νέες περιπέτειες, στον χώρο της μόδας, αλλά και έξω από αυτόν.

Το τελευταίο φαίνεται πως ισχύει για την Άννα Τσακουρίδου, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, επέστρεψε στον χορό.

Η όμορφη Άννα, που πριν μπει στο σπίτι ήταν μαζορέτα στον μπασκετικό Ολυμπιακό, συμμετέχει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Τάμτα για τη φετινή Eurovision.

Η Άννα Τσακουρίδου βρίσκεται στο πλευρό της Τάμτα και στις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά, ενώ το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα επιλεγεί να εμφανιστεί μαζί της και στη σκηνή της Eurovision, μια και αποτέλεσε κομμάτι του βίντεο κλιπ.

Να θυμίσουμε ότι η Τάμτα εκπροσωπεί φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού την Κύπρο με το τραγούδι Replay, το οποίο δείχνει μέχρι στιγμής να έχει εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους.

Δείτε το τραγούδι:

View this post on Instagram

Adios bitchachos ? #gntmgr #gntm2018 #boxathens

A post shared by moonchild? (@annatsakouridou) on

View this post on Instagram

Μια πολύ όμορφη και μοναδική εμπειρία έφτασε στο τέλος της για εμένα. Σίγουρα το να εκτίθεσαι σε τόσο κόσμο είναι δύσκολο, καθώς γνωρίζουμε ότι σχολιάζεται η παραμικρή κίνηση.. και για εμένα ήταν ο μόνος λόγος που με έκανε να σκεφτώ πολύ, αν τελικά θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, μιας και προτιμώ να κρατώ χαμηλό προφίλ.. Τελικά πήρα το ρίσκο και δεν το μετάνιωσα καθόλου.. Συνεργάστηκα με καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και δημιούργησα όμορφες σχέσεις! Και σίγουρα δε θα ξεχάσω τα όμορφα μηνύματα που έλαβα από όλους εσάς.. από αγνώστους, φίλους αλλά και ανθρώπους που είχαμε χαθεί! Ίσως αυτό να είναι το πιο σημαντικό.. Σε μια εποχή που οι περισσότεροι προτιμούν να βλέπουν τα αρνητικά στους άλλους, να υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να δουν τα θετικά και γιατί όχι να πουν ένα καλό λόγο ακόμα και σε κάποιον που δε γνωρίζουν ! Ευχαριστώ πολύ για όλα ? έρχονται όμορφα πράγματα.. So stay tuned! ? Μια μικρή συμβουλή.. if you have nothing nice to say.. Say nothing at all! Photo by my fav @xander_romanov #gntm2018 #gntmgr

A post shared by moonchild? (@annatsakouridou) on

View this post on Instagram

Nothing was ever easy, but maybe, that was the beauty of it

A post shared by moonchild? (@annatsakouridou) on

View this post on Instagram

I’m bringing sexy back ? #kefalonia #summervibes #beachhairdontcare

A post shared by moonchild? (@annatsakouridou) on